Al onze producten worden speciaal op maat geproduceerd. Wij hebben van alle producten vele kleurkeuzes en verschillende modellen. Vele uitvoeringen zijn uniek en zelf ontworpen om een chique uitstraling te geven aan uw interieur.

Ons bedrijf is uniek in het produceren van grote afmetingen raamdecoratie, en het aanbieden van oplossingen voor bijvoorbeeld draaikiepramen. Hieronder vindt u alle beschikbare raamdecoratie bij Deluxe Decoratie. Wij denken graag mee in oplossingen voor raambekleding. Mocht u de producten graag zelf even willen bekijken kunt u gerust een afspraak maken om bij u thuis langs te komen met de voorbeelden of bij ons langs te komen in de showroom.

MATERIALEN

Al onze onderdelen zijn persoonlijk geselecteerd in verschillende fabrieken in Istanbul, Ankara en Bursa Turkije. Alle raamdecoraties zijn speciaal uitgezocht op kwaliteit en duurzaamheid.

Al onze elektrische producten komen van Somfy, wij gebruiken overigens motoren die aangesloten kunnen worden op een Smart Home systeem.

BESCHIKBARE MATEN & KLEUREN

De houten jaloezieën zijn leverbaar tot maximum 300 cm breed. Indien uw raam nog groter is hebben wij mogelijkheden voor jaloezieën XL tot en met 340 cm breed om deze elektrisch bedienbaar te leveren.

Onze jaloezieën worden onze jaloezieën geleverd met een bijpassende stoffen band. De banden zijn beschikbaar in vele kleuren waardoor er ook gemixt en gematcht kan worden. Dit geeft onze houten jaloezieën een fantastische uitstraling.Voor een subtiele uitstraling zijn de jaloezieën ook beschikbaar met een smalle band, of zonder banden.

Wij zijn een van de weinige in Nederland die grote maten kunnen maken. Onze houten jaloezieën zijn beschikbaar tot wel 300 cm breed! Nederlandse huizen hebben vaak grote ramen. Er is dus veel vraag naar brede gordijnen. Wij hebben bewust materialen ingekocht van zware kwaliteit, waardoor wij zonder problemen aan deze vraag kunnen voldoen. Elke hoogtemaat is bij ons mogelijk.

LEVERTIJD

Wij zijn een van de weinigen in Nederland met een levertijd van 1 tot 5 werkdagen afhankelijk van het product. Wij begrijpen dat u niet maanden lang wilt wachten op uw aangekochte artikelen waardoor wij zorgen voor een korte levertijd.​

Wij begrijpen dat u het prettig vind om de materialen voor u koopt van dichtbij te kunnen zien. Om u ook te verzekeren van de juiste maten bieden wij een gratis en vrijblijvende meetservice aan. Wij werken met kleine voorbeeldgordijnen. Zo kunt u zien hoe het volledige gordijn werkt en eruit ziet in alle verschillende opties. Wij kunnen u dan eveneens goed advies geven voor de beste plaatsing van het gordijn.

Mocht u de montage niet zelf willen of kunnen doen, kunnen wij eveneens de montage voor u doen. In overleg maken wordt er een dag afgesproken voor montage. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen tijdens werktijden beschikbaar is, werken wij ook buiten kantoortijden.